Bitcoins kopen

( 33 Stemmen )
Bitcoins kopen 3.1 out of 5 based on 33 votes.

Dus je wilt Bitcoins kopen? Er bestaan verschillende manieren om bitcoins te kopen. Snel en simpel via Ideal. Via een currency exchange of via een tussenpersoon of handelaar. We hebben de opties om bitcoins te kopen op een rijtje gezet.

Bitcoins kopen met Ideal

Bitcoins kopen kan heel eenvoudig en snel via Bitconic. Wij hebben er al regelmatig zaken mee gedaan. Het is snel. Ze hebben goede prijzen en het is anoniem. Bitconic baseert de prijs aan de hand van de grootste Bitcoin beurs MtGox. Ze rekenen een kleine winstmarge om hun risico in te dekken. Vul het aantal bitcoins in dat je wilt kopen en het bedrag in euro’s verschijnt eronder. Vul je Bitcoin adres in. Hiervoor moet je wel eerst een wallet hebben. Kies via welke bank je met Ideal wilt betalen en de Bitcoins worden op je transactieadres bijgeschreven. Na de betaling krijg je een link waarmee je de Bitcoin-transactie kan volgen.

Bitcoins kopen via een Bitcoin Beurs

Via een zogenaamde currency exchange is het mogelijk om Bitcons te kopen. Op een beurs wordt de prijs bepaald door de vraag en aanbod. Voordat er bitcoins gekocht kunnen worden heb je ook hier een wallet nodig en je dient je eigen volledig te registreren met sofinummer, pasfoto, etc. De beurs zelf verkoopt geen bitcoins. Je koopt en verkoopt bitcoins op de beurs aan andere aanbieders en kopers.

Mt.Gox https://www.mtgox.com

Bitstamp https://www.bitstamp.net

Bitcoin.de https://www.bitcoin.de

BTCC https://btcchina.com

BTCE https://btc-e.com

Camp BX https://campbx.com

Alle overige bitcoin exchanges zijn hier te vinden.

Bitcoins kopen via een tussenpersoon

Naast Bitcoins kopen via Ideal en de currency exchange is het ook mogelijk om te kopen bij een tussenpersoon of handelaar. Soms is dit goedkoper, soms is het duurder. Vaak is het iets minder betrouwbaar omdat het niet gecontrolleerd gebeurd zoals op een currency exchange. Het is dus goed opletten of je te maken hebt met een betrouwbaar persoon of bedrijf.

Bitcoin moeilijkheidsgraad

Bitcoin difficulty grafiek

Bitcoin Realtime Koersen

Moeilijkheidsgraad

  • 1,590,896,927,258 (difficulty)